ReferentiesBekijk alle referenties

Johan Michielsen, Projectmanager Asset Management, Aquafin

Voor het vernieuwen van zowel PLC als Scada software is Reditech een betrouwbare partner. De ingenieurs hebben ruime technische ervaring en hebben de spirit om problemen om te zetten in uitdagingen. Dankzij hun flexibele manier van werken worden afspraken naar timing steeds gehaald. Hun open communicatie maakt het mogelijk om elk project efficiënt op te volgen. 

Bruno Mortier, Supply Chain Director, Febelco

"Reditech is onze partner voor de aansturing van onze rollenbaan, en nu ook voor de introductie van scanning in onze magazijnen. Hun professionele en agile projectaanpak, flexibiliteit, open communicatie én enthousiasme zorgen voor een bijzonder fijne samenwerking. In de toekomst bouwen we graag samen verder: the sky is the limit!"

We zijn onder meer actief in volgende sectoren:

Naast het ontwikkelen van automatiseringsoplossingen publiceren we ook white papers waar we voor u vraagstukken ontleden en u verder op weg helpen om efficiënter en veiliger te produceren.

Raadpleeg de white papers

We ontmoeten elkaar op elk niveau van de automatiserings-piramide

We hebben sinds 1995 expertise opgebouwd in productieautomatisering. We werken wereldwijd oplossingen uit en ondersteunen bedrijven lokaal. Onze expertise bevindt zich in volgende domeinen:

Bewaar de controle van productieorder tot eindproduct

We bedenken en implementeren merkonafhankelijke automatiseringsoplossingen waarmee u vanuit een productieorder naadloos machines kan aansturen. Tegelijk zorgen we voor een gedetailleerde traceerbaarheid en een heldere rapportage, waarmee de performantie van uw productie geoptimaliseerd kan worden.

Lees meer