Met de zomer in zicht, leek het ons een goed idee om werk te maken van die winterkilo's. 
En als we dan toch aan het sporten zijn met collega's, kan dat dan niet voor het goede doel?

We staken de koppen bij elkaar en voilà, Reditech in Motion was geboren.

In 2018 zullen verschillende teams deelnemen aan een waaier van sportieve activiteiten, waarbij de opbrengst aan een goed doel geschonken wordt. Meer info over onze (sportieve) activiteiten vind je op de Reditech In Motion pagina.

Maar wat is nu zo'n Ekiden? Een Ekiden is een aflossingsmarathon die zijn oorsprong vindt in Japan, waarbij een team de afstand van 42,195km in verschillende afstanden aflegt. Ideaal als teambuilding, en zeker wanneer het parcour langs de welbekende watersportbaan te Gent ligt. Voor elke deelnemer schonk Sfinx Ekiden Gent een euro aan To Walk Again, en Reditech sponsort elke afgelegde kilometer. 

Engineer in Motion Jayson doet zijn verslag: "Op 17 maart stonden we in een tent te Gent ons op te warmen. Ondanks de lage temperatuur waren we allen klaar om er in te vliegen. Iedereen was enorm positief en aanmoedigend en ik ben daar zeer dankbaar om. Ik had spijtig genoeg niet bijzonder veel tijd om te trainen maar dankzij een zeer positieve sfeer hebben we allemaal een geweldige tijd neergezet. Met een extra applausje voor Romy die 2 rondes gelopen heeft! Dit was een leuke ervaring en het heeft mij aangezet om zelf meer te gaan lopen zodat ik 10 km kan lopen in september. Wie doet mee?"

Laurens, Martijn, Romy, Jayson en Jochen namen deel aan onze eerste activiteit van 2018.