Cases

In Deurne, nabij Antwerpen, beheert Aquafin een unieke site, die 24/7 bemand is. Naast de biogasinstallatie bevindt er zich op de uitgebreide site ook een slibdroger en waterzuiveringsinstallatie, een ongeziene combinatie in Vlaanderen.

Lees verder

Reditech en partner iOnLogistics creëerden voor Vlaeynatie een 'Smart Terminal'. Deze splinternieuwe terminal werd vanaf de eerste plannen mee ontworpen door Reditech. De terminal specialiseert zich vooral op de distributie van synthetische meststoffen en kan uitpakken met high-end WMS en MES-systemen. 

Lees verder

Mercedes-Benz was reeds aanwezig op de Braziliaanse markt, maar had nog geen fabriek voor personenwagens in Brazilië zelf. In Iracemápolis, nabij Sao Paulo, werd een volledig nieuwe fabriek opgetrokken. Reditech werkte als onderaannemer mee aan de programmatie van 2 fasen van het productieproces.
 

Lees verder

Aquafin logo

In Vlaanderen beheert Aquafin 230 installaties waarbij de meesten werken met verouderde soft- en hardware van bijna 15 jaar oud. De hardware, zoals PLC’s, zijn na die periode meestal end-of-life, waardoor er geen ondersteuning meer mogelijk is.

Lees verder

Johan Michielsen, Projectmanager Asset Management, Aquafin

Voor het vernieuwen van zowel PLC als Scada software is Reditech een betrouwbare partner. De ingenieurs hebben ruime technische ervaring en hebben de spirit om problemen om te zetten in uitdagingen. Dankzij hun flexibele manier van werken worden afspraken naar timing steeds gehaald. Hun open communicatie maakt het mogelijk om elk project efficiënt op te volgen. 

Voor een foutloze en accurate orderpicking bij geneesmiddelengroothandel Febelco moeten de scanners de barcodes in een fractie van een seconde kunnen scannen. Reditech kreeg de opdracht om het scansysteem en de sturing die erop volgt te optimaliseren. 

Lees verder

Bruno Mortier, Supply Chain Director, Febelco

"Reditech is onze partner voor de aansturing van onze rollenbaan, en nu ook voor de introductie van scanning in onze magazijnen. Hun professionele en agile projectaanpak, flexibiliteit, open communicatie én enthousiasme zorgen voor een bijzonder fijne samenwerking. In de toekomst bouwen we graag samen verder: the sky is the limit!"

In 2003 deed LAN Handling Systems voor het eerst een beroep op Reditech. Het Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in handlingsystemen voor voedingsmiddelen en farmaceutische producten en had op korte termijn extra ervaren programmeurs nodig. Die konden ze onmogelijk vinden op de eigen arbeidsmarkt of bij Nederlandse spelers. 

Lees verder

Peter Mermans, Manager Engineering, LAN Handling Systems

De mensen van Reditech doen veel meer dan ‘code kloppen’, ze denken mee over een project en reiken oplossingen aan. Bovendien slaagt Reditech er in om snel voldoende mensen te detacheren. Die Flexibiliteit en service is in onze branche geen evidentie.

Studie, realisatie en onderhoud van de automatisatie van een nieuwe waste-to-energy-installatie in opdracht van Indaver.

Lees verder

Toon Verschroeven, Project Manager Indaver Meath

“Bij een project van deze omvang is de integratie van de onderdelen en standaarden van de verschillende leveranciers de grootste uitdaging. Reditech heeft zowel in de voorbereiding als bij de uitvoering heel professioneel en kwaliteitsvol werk afgeleverd. Zij hebben zich ook heel flexibel opgesteld bij vertragingen veroorzaakt door andere partijen en we hebben altijd in wederzijds vertrouwen naar oplossingen kunnen zoeken.”

Thomas De Kelver, System Engineering & Service Manager, Yokogawa Belgium

Om tot een succesvolle uitvoering van een project te komen zijn getalenteerde en gemotiveerde mensen zeer belangrijk. Als leverancier van gekwalificeerde ingenieurs is Reditech Engineering een professionele en betrouwbare partner van Yokogawa België.

Tom Loix, Project Engineer/Manager Power Quality, Vanparijs Engineers

In het kader van de realisatie van projecten rond warmtekrachtkoppeling werkt Vanparijs Engineers al jarenlang samen met Reditech voor het automatiseren en sturen van de installaties. Reditech heeft ook de remote monitoring en alarmdoormelding voor de installaties in ons onderhoudsbeheer gerealiseerd. Onze ervaring is dat Reditech op een zeer professionele manier diensten en materialen aanbiedt, dat ze ook steeds beschikbaar zijn en snel reageren in geval van problemen en defecten en actief meewerken in het ontwikkelen van innovatieve vernieuwingen en upgrades.

Categorieën