Onze partners

Quality by Design – of kortweg QbD – helpt bedrijven bij het onder controle houden van kwaliteitsrisico’s tijdens de ontwikkeling, productie en distributie van producten en behandelingen in verschillende sectoren, zoals life sciences (farma, biotech en medical devices), cosmetica en health care.

QbD implementeert nieuwe en optimaliseert bestaande kwaliteitssystemen en valideert procedures, processen en systemen. Daarnaast biedt het ook een framework voor technology transfer en beschikt het met Smart-QbD – als enige in de Benelux – over een concrete methodologie voor QbD/ICHQ8-projecten. Op die manier helpt QbD bedrijven om sneller producten op de markt te brengen, steeds in lijn met de hoge kwaliteitseisen en de strenge overheidsregels.

 

BrightEye® ontwikkelt hoogtechnologische softwareoplossingen voor diverse industrieën.  De software suite staat bekend onder de naam MEScontrol.net en is een geïntegreerd model voor alle productie en logistiek bewegingen binnen uw bedrijf en garandeert totale kwaliteitsborging, optimale afstemming van goederen en operatoren en real time interactie met mens en machine.

Wij zijn iOnLogistics

Wij leveren innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor magazijn en logistiek management. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Antwerpen (België), in één van de meest prominente knooppunten ter wereld voor handel en transport. Onze missie is om de kosten van het exploiteren van uw bedrijf te optimaliseren en de dagelijkse operationele efficiëntie te maximaliseren.

iOnLogistics biedt iTOS, een logistiek systeem, klaar voor de toekomst. iTOS is een compleet Terminal Operating System (TOS) voor logistieke bedrijven die de administratieve, financiële en goederenprocessen stroomlijnt. iTOS omvat een webgebaseerde en hoogstaande architectuur, gecombineerd met modules voor het overnemen van alle logistieke activiteiten, operaties en workflows. Het is dé globale oplossing die uw magazijn doet draaien aan een maximale waarde tegen minimale kosten.

Novotek is officieel distributeur van GE, Kepware, en ROB-EX, daarnaast is Novotek ook leverancier van Versiondog, Microsoft, VMWare, DELL en Accops . Novotek biedt samen met haar partners, oplossingen op het gebied van industriële IT en automatisering. Deze oplossingen zijn gebaseerd op standaardproducten en -componenten. Novotek Benelux verbindt zich ertoe de JUISTE oplossing te leveren aan elke klant in haar vakgebied. De juiste oplossing kenmerkt zich door drie karakteristieke voorwaarden: geschikt, betrouwbaar en briljant! De focus ligt op productie-omgevingen, gaande van de voedingsmiddelenindustrie, via waterbehandeling tot farmaceutische industrie. Wij optimaliseren de productieprocessen van onze klanten en stellen hen zo in staat om hun doelstellingen te brereiken. 

Als wereldspecialist in energiebeheer en automatisering met een aanwezigheid in meer dan 100 landen,
biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor verscheidene marktsegmenten.
De Groep geniet een leiderspositie op de markt van de energie, de infrastructuur,  de industriële processen, Building Automation, gegevenscentra en netwerken.
Schneider Electric is bovendien sterk aanwezig in de residentiële markt.


Geëngageerd om energie betrouwbaarder, veiliger, efficiënter en productiever te maken, hebben de 170.000 medewerkers van Schneider Electric in 2015 een omzet van 27 miljard euro gerealiseerd.
Elke dag opnieuw zetten zij zich in om personen en organisaties te helpen het meeste uit hun energie te halen.

Wonderware Benelux is als software leverancier actief in de markt van de industriële automatisering in België, Nederland en Luxemburg. Wonderware Benelux levert software oplossingen voor factory automation in de vorm van licenties, technische ondersteuning, trainingen en consultancy. HMI/SCADA, Industrial Info Management, MES/MOM zijn kreten die bij ons vertaald worden in software oplossingen waardoor iedere medewerker van een bedrijf op ieder moment over de voor hem of haar relevante informatie kan beschikken.

In de Benelux hebben wij met onze meest bekende producten, InTouch en ArchestrA  System Platform, gebruikers in vrijwel iedere tak van industrie — waaronder Chemie, Voedingsmiddelen & Dranken, Infrastructuur, Life Sciences, Pharma, Metaal, Power en (Afval)Waterbehandeling.  

PILS - Partners In Life Sciences groeide na oprichting in 2014 door Reditech & Qbd uit tot een partnership van 10 bedrijven met een sterke focus op de Life Sciences. De sterkte van PILS ligt in de volledige transparantie onder hun leden. Door die kennisdeling en de verschillende accenten die elk lid legt, creëert PILS een meerwaarde voor hun klanten.

De PILS leden werken nauw samen bij sales trajecten, het organiseren van trainingen, (klanten)events en veel meer.