Automatiseren in de pharmasector

Automatisering met betrekking tot:

  • doseer- en weegsystemen
  • granulatoren
  • tablet persen
  • clean rooms
  • tracking & tracing
  • 21CFR11 
  • electronic signatures

Getraind in GAMP V

Om de noden van onze pharmaklanten beter te kunnen inschatten en begrijpen, hebben we een groot aantal van onze ingenieurs getraind in GAMP V. Op die manier zijn ze goed op de hoogte van do’s en dont’s in de sector en zijn ze meteen inzetbaar.

Eén aanspreekpunt

Voor de validatie van onze systemen werken wij samen met gerenommeerde bedrijven in de sector. Zo kunnen we totaaloplossingen aanbieden met één enkel aanspreekpunt voor de klant maar met de specifieke expertise van de verschillende partners.

Ervaringsuitwisseling met complementaire bedrijven

De pharmasector is razendsnel geëvolueerd. Om deze evolutie goed te kunnen blijven volgen hebben we samen met vier complementaire bedrijven uit de life sciences, een think tank opgericht. Via ervaringsuitwisseling houden we elkaar op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen.

Wil u weten hoe we uw project succesvol aanpakken?

Maak een afspraak

ClientcasesBekijk alle cases

Vernieuwing van biogasinstallatie Aquafin

In Deurne, nabij Antwerpen, beheert Aquafin een unieke site, die 24/7 bemand is. Naast de biogasinstallatie bevindt er zich op de uitgebreide site ook een slibdroger en waterzuiveringsinstallatie, een ongeziene combinatie in Vlaanderen.

Lees verder
Reditech ontwerpt een 'Smart Terminal' voor Vlaeynatie

Reditech en partner iOnLogistics creëerden voor Vlaeynatie een 'Smart Terminal'. Deze splinternieuwe terminal werd vanaf de eerste plannen mee ontworpen door Reditech. De terminal specialiseert zich vooral op de distributie van synthetische meststoffen en kan uitpakken met high-end WMS en MES-systemen. 

Lees verder

ReferentiesBekijk alle referenties

Johan Michielsen, Projectmanager Asset Management, Aquafin

Voor het vernieuwen van zowel PLC als Scada software is Reditech een betrouwbare partner. De ingenieurs hebben ruime technische ervaring en hebben de spirit om problemen om te zetten in uitdagingen. Dankzij hun flexibele manier van werken worden afspraken naar timing steeds gehaald. Hun open communicatie maakt het mogelijk om elk project efficiënt op te volgen. 

Bruno Mortier, Supply Chain Director, Febelco

"Reditech is onze partner voor de aansturing van onze rollenbaan, en nu ook voor de introductie van scanning in onze magazijnen. Hun professionele en agile projectaanpak, flexibiliteit, open communicatie én enthousiasme zorgen voor een bijzonder fijne samenwerking. In de toekomst bouwen we graag samen verder: the sky is the limit!"

Contacteer ons

Op zoek naar iemand die uw automatiseringsproject in goede banen kan leiden?

Contacteer ons