Staffing voor korte projecten of trajecten van lange duur

 • Voor het opstarten of succesvol afronden van een automatiseringsproject hebben uw interne medewerkers bijkomende expertise nodig.
 • Door de beweeglijke markt of toegenomen werkdruk heeft u nood aan bijkomende experten die uw automatisatieprocessen snel doorzien en meteen aan de slag kunnen.

Maak een afspraakSnel inzetbaar om uw specifieke uitdaging hands-on aan te pakken 

We zijn sinds 1995 actief als merkonafhankelijke automatiserinsexperten in uiteenlopende sectoren. De kans is groot dat onze ingenieurs intussen ook al oplossingen hebben bedacht met behulp van systemen die ook in uw productieapparaat draaien. Daardoor komen ze snel tot oplossingen en gaan ze hands-on aan de slag om ook uw specifieke uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. 

We hebben een mix van junior en senior ingenieurs in dienst, die we afhankelijk van uw opdracht individueel of in team kunnen inzetten. Om tot de beste oplossing te komen en ervoor te zorgen dat u na ons vertrek autonoom verder kan, werken ze in nauw overleg samen met uw interne medewerkers.

Maak een afspraak

Onze expertise

 • Elektrische engineering en Factory IT
 • Automatiseringsoplossingen
  • PLC programmatie
  • HMI/SCADA
  • DCS 
 • Operations management oplossingen (MES)

ReferentiesBekijk alle referenties

Johan Michielsen, Projectmanager Asset Management, Aquafin

Voor het vernieuwen van zowel PLC als Scada software is Reditech een betrouwbare partner. De ingenieurs hebben ruime technische ervaring en hebben de spirit om problemen om te zetten in uitdagingen. Dankzij hun flexibele manier van werken worden afspraken naar timing steeds gehaald. Hun open communicatie maakt het mogelijk om elk project efficiënt op te volgen. 

Bruno Mortier, Supply Chain Director, Febelco

"Reditech is onze partner voor de aansturing van onze rollenbaan, en nu ook voor de introductie van scanning in onze magazijnen. Hun professionele en agile projectaanpak, flexibiliteit, open communicatie én enthousiasme zorgen voor een bijzonder fijne samenwerking. In de toekomst bouwen we graag samen verder: the sky is the limit!"

Contacteer ons

Tijdelijk op zoek naar gespecialiseerd personeel om uw automatiseringsproject te lanceren? 

Contacteer ons