Blog

Zoals we al zeiden in onze vorige blog “DCS or PLC”, is het debat over de troeven van DCS en SCADA/PLC nooit gestopt sinds het ontstaan van de 2 systemen 40 jaar geleden. Men zou kunnen denken dat er al genoeg inkt gevloeid heeft en dat het debat verstilt, maar het tegenovergestelde is waar.
Nu de verschillen in functionaliteiten steeds kleiner worden en de prijzen van DCS’en dalen, moesten de fabrikanten van SCADA/PLC systemen een oplossing verzinnen.

Lees verder

'Industry 4.0', een term die veel KMO’s nog maar weinig zegt.

In het kader van onze deelname aan Indumation dit jaar, met een heuse Industry 4.0 village, willen we deze term graag verder toelichten.

Lees verder

5 goede redenen waarom je Reditech zou moeten volgen op social media!

Lees verder

Zoals elke onderneming heeft een producerend bedrijf geen onbeperkte middelen om mee te werken. Wanneer het om het collecteren en analyseren van data gaat, moeten die bedrijven er voor zorgen dat de middelen besteed worden aan het verbeteren van het productieproces, door de juiste data te verzamelen.

Lees verder

Ook dit jaar neemt Reditech deel aan Indumation.be, de referentie op vlak van industriële automatisering.

Lees verder

Twee van onze collega's, Jeroen Mols en Maarten Van Royen, behaalden in februari het certificaat CMSE ® - Certified Machinery Safety Expert. Deze certifiëring, uitgereikt door Pilz & TÜV NORD, is wereldwijd erkend en biedt een 360° perspectief op het gebied van machineveiligheid.

Lees verder

Categorieën

Recente artikelen