Na een tweede vestiging voor EnergyVille in mei, opent in september de T2-campus op het Thor Park te Genk. Deze campus ademt technologie en zal worden uitgerust met state-of-the-art machines, beschikbaar voor meer dan 1300 studenten, werkzoekenden, werknemers en ondernemers die klaargestoomd worden voor een job in de ... technologische sector.

Om dit moment te vieren opent het Thor Park op zaterdag 1 september de deuren van al hun gebouwen op de historische mijnsite.

Zo kan je in EnergyVille een pak nieuwe technologie ontdekken (denk maar aan slimme wasmachines, batterijen, zonnepanelen) of zelf aan de slag gaan met tal van demo's. Bij IncubaThor huizen innovatieve start-ups en ondernemingen die vooruit durven denken. Wat zij doen en waarom het Thor Park een ideale locatie is voor hun activiteiten, vertellen ze je graag zelf.

Thor Central werd vorig jaar gerestaureerd en is een uniek gebouw binnen het Thor Park.
Hier kan je met stadgidsen de site verkennen, terwijl in het auditorium de knappe koppen van EnergyVille het concept 'hernieuwbare energie' vertalen in een taal die ook de kleinsten onder ons begrijpen. Koppel dat aan workshops en experimenten op de bovenste verdieping, een kunstgalerij en je weet dat Thor Central veel te bieden heeft.

Ook wij dragen graag ons steentje bij. En wat sluit er nauwer aan bij een met technologie en rijke geschiedenis doordrenkte locatie dan de Reditech Smart Brewery? Het pareltje van Smart Manufacturing is te zien in de grote hal van Thor Central, en produceert enkele biertjes die geschikt zijn voor deze setting. 

Kom jij langs op 1 september tussen 10 en 18u?
Check dan zeker het volledige programma voor meer info! 

zaterdag 1 september
10-18u
Thor Park 
André Dumontlaan 67
3600 Genk